Drinks

Koffie is voor ons zeer belangrijk, we zorgen ervoor dat al ons personeel de opleiding barista heeft gevolgd. We willen onze klanten verwennen en daarbij hoort natuurlijk op en top verzorgde koffie!

Je kan hier ook terecht voor een lekker aperitiefje, glaasje wijn of een heerlijke cocktail of mocktail aan de gezellige bar. Bij mooi weer kan je genieten van ons Parijs’ terras.

Food

In LEUT kan je terecht voor ontbijt/brunch elke za & zon van 9u-11u. Vanaf 11u30 bieden wij lunch aan; broodjes, burgers, soep, slaatjes en pasta.

Daarnaast kan je van ’s middags tot ’s avonds ook genieten van onze tapasborden. Food sharing zorgt voor de losse sfeer die wij in dit eetcafé willen creëren.

Voor de zoetebekjes is er een ruim aanbod aan desserts! Alles om jezelf eens goed te verwennen.

Het eten is zowel gezond als hartelijk. We houden ook rekening met allergenen en bieden keuze voor veganisten en vegetariërs. Wil je toch een bepaald gerecht dat niet vegan of veggie is veranderen, vraag ons dan zeker de mogelijke alternatieven.

Wij bieden een ruim assortiment TAKE AWAY gerechtjes aan; tapasboxen, dessertboxen, brunchboxen, slaatjes, burgers, etc. Neem eens een kijkje in onze webshop.

Plants

Naast DRINKS & FOOD, kan je bij ons ook plantjes kopen. Ideaal om je huis op te fleuren of om cadeau te geven. In de zaak staan ze echt overal, het kleurt natuurlijk heel groen, is cosy en zorgt voor zuivere lucht!

Op zoek naar een leuk cadeau? Kom eens kijken naar onze plantjes of koop via de website een cadeaubon, snel en gemakkelijk van thuis uit! Deze cadeaubon kan je ook in “LEUT” verkrijgen.

© 2020 - 2023 RestoManager.net gemaakt voor Leut Lokeren.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net